Follow Me

Close

OP ZOEK NAAR EEN BLOGGER?

Door mijn werk voor een andere zeer competitieve website weet ik hoe belangrijk goede content is voor de zichtbaarheid van je website in Google. Laten we eerlijk zijn, niemand klikt door naar pagina twee van Google. Iedere website wil daarom graag een plekje in  de top 10. Kwalitatieve content waarbij de bezoeker centraal staat kan je hier enorm bij helpen. Slim gebruik van keywords, een goede SEO titel en Meta-tekst doen wonderen voor het aantal kliks naar jouw website.

 

Mijn SEO-kennis en schrijfervaring

 

Ik ben een echte autodidact wat betreft SEO ( Search Engine Optimization). Mijn business-partner en ik hebben we onze website niet geheel zonder succes :-) geoptimaliseerd. Deze kennis wil ik nu graag in de praktijk brengen. Ik vind het een enorme uitdaging om mijn schrijfkennis – vergaard door het volgen van schrijfcursussen – te combineren met de eisen van Google. Ik schrijf als blogger al enige tijd voor twee tekstschrijversbureaus en weet daarom hoe een goed blogbericht in elkaar hoort te zitten. Aangezien ik voor zeer veel verschillende sites heb geschreven, heb een een goede feeling ontwikkeld wat betreft de juiste toon voor een website.

Mocht dit je aanspreken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op: info@bloggerista.nl

 

1475849892 (3)