YES, I’m a shoe-aholic


Niets vrouwelijks is mij vreemd, dus ook ik heb een zwak voor schoenen! High heels, sneakers, slippertjes, laarsjes en instappers doen mij watertanden en laten me vergeten dat mijn bankrekening totaal niet geschikt is voor deze passie. Maar gelukkig is er online shoppen uitgevonden. Niet de hele stad doorrennen op zoek naar de beste deal, maar gewoon lekker met een glas wijn op de bank shoeshoppen. Ik heb een zwak voor vele verschillende merken afhankelijk van het soort schoenen. Maar een merk waar ik altijd even een kwartiertje tijd voor maak ongeacht het soort schoenen dat ik ‘nodig heb’ is Nero Giardini.

Conquer the world in high heels

Nero Giardini is watertandend mooi. Die Italianen weten wel hoe ze schoenen moeten maken. Niet voor niets groeit de schare fans is Nederland gestaag door, met mij voorop. Naast fashionable sneakers hebben ze ook stylish pumps met torenhoge hakken die toch nog prima lopen. Of is dat iets dat ik graag wil geloven om zo te verantwoorden dat ik weer overstag ben gegaan. Nee, ik ga ze echt veel dragen, ze lopen namelijk heerlijk! Met mijn geringe lengte van 1,65m vind ik het namelijk heerlijk om op hakken te lopen. Alsof ik meer gezien word. Absolute kwats, maar dat zeg ik natuurlijk niet tegen mezelf. I need the shoes en een smoes om ze te kopen.

Nero Giardini
Nero Giardini
Nero Giardini
Nero Giardini

Mannen en veel schoenen is geen match

Mijn man begrijpt net als alle andere mannen helemaal niets van mijn schoenentic. Waarom zou je 3 paar sneakers kopen? Wat moet je ermee? Geeft alleen maar keuzestress in zijn ogen. Als je sneakers versleten zijn dan pas koop je een paar nieuwe. Uh, nee! Je hebt verschillende modellen nodig, verschillende kleuren, sportieve sneakers, geklede sneakers enzovoort en dan heb ik het alleen nog maar over sneakers. Ach, zulke spanningsvelden tussen man en vrouw maakt het leven interessant, toch? Zo nu en dan maak ik hem blij of ik bezorg hem keuzestress, daar ben ik nog niet uit, met een paar Cycleur de Luxe schoenen. Een relatief nieuw merk wat manlief zijn waardering heeft, zal wel komen door zijn hobby: wielrennen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *