Goede schoenen voor de horeca


Tijdens mijn korte stedentripje naar Nice met een vriendinnetje werd ik aangenaam verrast door de Gabor store. Hoe hip is dit merk geworden? Van het gezondheidsschoenen-imago waar toch een geitenwollensokken gevoel aan kleefde is niet veel meer over. Dit heeft het merk goed gedaan! Ze zitten in Nice op een hotspot en de winkel heeft een luxe uitstraling. Hoe anders was dat in mijn Gabor-tijd? Vijftien jaar vliegen als blauw zwaantje bij de KLM heeft heel wat Gabor schoenen gekost. Voor mij waren dit echt goede schoenen voor de horeca of beledig ik nu de KLM om het werk aan boord horeca te noemen?

Gabor pumps voor een elegante look

Het KLM uniform mocht enkel gecombineerd worden met blauwe pumps dus het maakte niet uit dat Gabor nog geen kekke schoenen in hun collectie had. Het enige waar het mij om ging was comfort. Twaalf uur oor lopen door het gangpad op weg naar een droombestemming vroeg gewoon om goede schoenen. Liever iets minder fashionable dan pijn in mijn voeten. Nowadays koop je uberhippe Gabor pumps waar je wel lopend op naar Bangkok kunt. Was je dat niet van plan, ze zijn ook heel comfortabel voor dagelijks gebruik dichter bij huis. Gabor pumps zijn uitstekend te combineren met een rokje, wat deze schoenen dé goede schoenen voor de horeca maakt. Zo kom jij als serveerster altijd verzorgd voor de dag en dat is weer goed voor de fooi.

 

Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life

Goede schoenen voor de horeca
Goede schoenen horeca
Goede schoenen horeca
goede schoenen horeca

Laarsjes voor de fashionable vrouw

Naast hun collectie pumps hebben ze tegenwoordig ook een collectie voor de trendy vrouw die graag volgens de laatste mode gekleed gaat. Gabor laarsjes maken je stylish outfit helemaal af. Combineer ze met een skinny highwaist jeans voor een stoere look of met een oversized jurkje voor een meer vrouwelijke look. Het mooie van alle Gabor schoenen is hun uitstekende voetbed. Hier geldt zeer zeker niet de uitdrukking: Wie mooi wil zijn, moet pijnlijden. Ze hebben schoenen in verschillende wijdte dus ook met brede voeten hoef je geen pijn te lijden of weken met blarenpleisters bezig te zijn. Gabor bewijst dat luxe voor je voeten heel goed samengaat met de laatste trends. Alle schoenen hebben een uitstekend voetbed. Dit is niet alleen een weldaad voor je voeten, maar geeft ook minder rugklachten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *