Thuis sporten zonder apparaten – de 5 beste online video’s


Heb je geen tijd, geld, zin, gelegenheid om naar de sportschool te gaan dan zijn er genoeg online video’s om thuis te sporten zonder apparaten. Er staat honderden zo niet duizenden video’s online, de volgende 5  video’s zijn mijn favoriete workouts. De kwaliteit van de oefeningen is goed en ze zijn uitdagend en afwisselend genoeg om vol te houden voor een langere tijd. De video’s zijn binnen opgenomen, maar zelf train ik graag buiten.

POPSUGAR Fitness - de beste video's voor thuis sporten zonder apparaten

POPSUGAR Fitness is het Youtube kanaal van Anna Renderer. Ze weet je goed te motiveren en ze heeft altijd voor elke oefening een lichtere variant zodat ook mensen die minder ervaring/conditie hebben toch makkelijk het hele programma kunnen volgen zonder halverwege af te moeten haken. De workouts zitten vol met originele oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn (zelfs voor iemand die motorisch niet zo’n hero is, zoals ik ;-)). Onderstaande video is mijn favoriete ‘thuis sporten zonder apparaten’ video.

SELF heeft als doel om jou te helpen om de allerbeste versie van jezelf te zijn. Ze delen niet alleen supertoffe fitness video’s om thuis te sporten zonder apparaten maar ook gezonden recepten, gezonden eten, maar ook beauty tips. Ik ben vooral fan van de video’s de worden gehost door Lita Lewis. Zij weet je goed te motiveren om toch dat eentje stap extra te zetten en vooral niet af te haken.

Optima Vita - sport thuis mee met Marloes en bereik je fitness goal

Marloes van Optima Vita is echt een topper! Ze straalt enorm veel plezier en positiviteit uit. Tussendoor krijg je complimentjes en ze moedigt je aan om door te gaan. De oefeningen zijn voor iedereen haalbaar en bij sommige oefeningen krijg je een lichtere variant. Naast workouts video’s deelt Marloes ook filmpjes over gezond eten. De eenvoud van onderstaande workouts met een duidelijke structuur maken dat je goed kunt inschatten hoe zwaar de gehele workout is. Met 30 minuten ben je helemaal kant en klaar. Makkelijk in te passen in drukke working mom schema’s.

Body Project - voor de meer ervaren thuis sporter

Body Project heeft veel verschillende soorten workout video’s online staan, van HIIT cardio, tot pilates en yoga. Ik ben zelf fan van de HIIT trainingen, maar moet er wel eerlijk bij zeggen dat deze best pittig zijn. Mocht je nog niet veel ervaring hebben dan kun je beter kiezen voor de video’s van hierboven.

1 Comments

witte zeeppomp
Reply juli 6, 2021

Ik heb hier leuke berichten gevonden. Ik hou van de manier waarop je schrijft. Mooi hoor!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *