Nooit meer zonder mijn iPhone 5 wallet case


Sinds ik een wallet case heb gekocht voor mijn iPhone 5 kan ik niet meer zonder. Ik heb een la (uh, misschien klein beetje overdreven, maar het zijn er wel veel) vol met kekke hoesjes maar die komen dus nooit die la uit. Want waar oh waar laat ik dan mijn pasjes? De pasjes die een mens nodig heeft om de dag door te komen heb ik zo altijd bij de hand. Bankpasjes, creditcard, rijbewijs en mijn verzekeringspas gaan altijd met me mee. Al die andere blijkbaar onnodige winkelpasjes, bibliotheekpas en wat er al niet meer in mijn portemonnee zit, zien zelden de buitenlucht. Ik pak ze wel op het moment dat ik ze nodig heb. Travel light bevalt me heel goed!

Nieuwe wallet case iPhone 5

Door het intensieve gebruik was mijn wallet case wel toe aan een waardige opvolger. Dit moest niet zomaar een hoesje worden. Wetende dat dit waarschijnlijk weer mijn favoriete telefoonhoesje wordt, moet het wel een leuke zijn. Hij zal mij het aankomende jaar dag in, dag uit vergezellen. Opeens wist ik het, ik ga zelf een hoesje ontwerpen. Dit had ik nog nooit eerder gedaan. Maar na een beetje rondklikken had ik de perfecte ontwerpsite gevonden. Het bleek helemaal niet moeilijk te zijn, eigenlijk best wel makkelijk. Simpelweg een foto uploaden, eventueel een tekst toevoegen en klaar is je hoesje. Zoals we hier zeggen: KK D WD – kind kan de was de doen.

iPhone 5 portemonnee hoesje ontwerpen

Creativity is intelligence having fun – Einstein

Foto kiezen blijkt een lastig klusje

M’n iPhone 5 hoesje ontwerpen was niet zo moeilijk. Het kiezen van de juiste afbeelding daarentegen was een zware bevalling. Zeker geen foto van mezelf, dat was duidelijk. Een foto van mijn kinderen? Mmmm, tijdens zakelijke besprekingen toch niet zo’n heel goed idee. Een standaard foto kiezen? Nee, ik ben echt wel creatiever dan dat. Dus ik ben met mijn eigen ontwerpprogramma aan de slag gegaan. Uiteindelijk had ik drie ontwerpen. Twee designs met quotes (ja, daar houd ik nu eenmaal van) en eentje met mijn eigen logo met als achtergrond de header van Bloggerista.

wallet case iPhone 5 design
wallet case
portemonnee hoesje iPhone 5

Bloggerista design it is!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor het portemonneehoesje met mijn eigen logo. Best wel professioneel toch bij een zakelijke bespreking, zo’n hoesje met je eigen logo? Bloggerista mag dan wel mijn side-business zijn, ik ben er zeker trots op. Mocht je niet over zo’n eigen ontwerpprogramma  beschikken net als ik, GoCustomized biedt je ook de mogelijkheid om tekst en symbolen toe te voegen. Kun je toch een hoesje ontwerpen helemaal naar je eigen idee.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Geschiedenis sneakers
Geschiedenis van de sneakers
December 24, 2017
Welk dekbedovertrek past bij mij?
Welk dekbedovertrek past bij mij?
October 10, 2017
Overhemden online
De 4 musthaves voor de goedgeklede man
May 25, 2017
Zwembad in de tuin
Kinderdroom – zwembad in de tuin
May 10, 2017
Keramische bbq kamado the bastard
Mijn ultieme wens: een keramische bbq
April 28, 2017
Miskoop voorkomen
Miskoop voorkomen? Lees mijn 5 tips!
September 01, 2016
Fashion trends
Fashiontrends 2016/2017 voor een beperkt budget
August 29, 2016
Shopping bloggerista
Shoppen met korting: tien tips
August 10, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *