Miskoop voorkomen? Lees mijn 5 tips!


We hebben allemaal weleens een miskoop gedaan! Toch? Herken je het volgende? De jeans waarin de verkoopster er zo freaking faboulous uitzag, bleek bij thuiskomst echt alleen bedoeld voor mensen die zo’n ripped jeans classy maken. Bij jou leek het net alsof je een kapotte, oude spijkerbroek achter in je kast had gevonden en had aangetrokken. Of een gezellige dag naar een outlet centrum levert je truitjes op die nét de verkeerde kleur hebben. Maar ja, zoooo goedkoop! Je kon ze niet laten liggen.

Miskoop voorkomen

Emotie-shoppen = miskopen-shoppen

De allergrootste miskoop valkuil is emotie-shoppen. Zo’n dag dat je ongesteld bent geworden, je moeder zeurt dat je nooit langskomt en je al dagen niets hebt gehoord van je vriend. TIP: blijf op zo’n dag lekker thuis en ga niet shoppen. Gegarandeerd dat  je twee dagen later naar de emotie-aankopen kijkt en je geen idee hebt waarom je die items hebt gekocht.

Infographic: 5 tips om een miskoop te voorkomen

Ik heb van de 5 tips om een miskoop te voorkomen een infographic gemaakt. Bewaar hem op je telefoon. Sta je op het punt om een (mis)koop te doen, lees dan stiekem in de paskamer even de tips! Zeker weten dat jij straks niet meer tot die 54% van de Nederlanders behoort die regelmatig een miskoop doen. Heb je wel een miskoop gedaan? Ok, niet erg! Maar geef het zo snel mogelijk toe aan jezelf.  Zodat je de miskoop kunt retourneren. Toch te laat? Maak een vriendin blij of een collega-fashionista op Marktplaats. Ach en sommige miskopen zijn zo mooi die verdienen een ereplaatsje in je kast. De highheels waar je geen stap op kunt zetten, maar zo prachtig zijn, die doe je toch niet weg ;-)?

Tips om een miskoop te voorkomen

YOU MIGHT ALSO LIKE

Wat te doen op Bonaire?
Wat te doen op Bonaire?
January 22, 2019
Geschiedenis sneakers
Geschiedenis van de sneakers
December 24, 2017
Welk dekbedovertrek past bij mij?
Welk dekbedovertrek past bij mij?
October 10, 2017
Overhemden online
De 4 musthaves voor de goedgeklede man
May 25, 2017
Zwembad in de tuin
Kinderdroom – zwembad in de tuin
May 10, 2017
Keramische bbq kamado the bastard
Mijn ultieme wens: een keramische bbq
April 28, 2017
Terrasweer
Vaker terrasweer met een windscherm
April 26, 2017
iPhone 5 wallet case portemonnee hoesje
Nooit meer zonder mijn iPhone 5 wallet case
April 14, 2017
Gratis bezienswaardigheden in Parijs
September 15, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *